Cart 0 Wishlist 0 Account
Menu
Our products are available for retail sale you can buy through our website. Your wholesale price requests [email protected] you can send an e-mail.
Bağlar Mah. Yavuz Sultan Selim Cad. No:6 A-Blok Kat:1 Güneşli Bağcılar / İSTANBUL TURKEY
Monday - Friday 09:00 - 18:30
Saturday 09:00 - 13:00

Cookie Policy

     I.                ÇEREZ POLİTİKASI HAKKINDA

Polat Hastane ve Otel Teks. Ürün. İmalatı Gıd. Tur. San. Tic. Ltd. Şti. (“Otel Nevresimi” ve/veya “Şirket”) olarak, çevrimiçi mecralarımızı ziyaretiniz sırasında sizlerin deneyimini geliştirmek için çerezler, pikseller, gifler gibi bazı teknolojilerden faydalanmaktayız. İşbu Çerez Politikası (“Çerez Politikası”) ile www.otelnevresimi.com (“Web Sitesi” veya “Web Sitemiz”)’un işletilmesi sırasında, Web Sitesi’ni ziyaret eden ziyaretçilerimiz ve üyelerimize ilişkin olarak çerezlerin kullanımı hakkında 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) kapsamında sizleri bilgilendirmekte, Web Sitesi üzerinden hangi amaçlarla hangi tür çerezleri kullandığımızı ve bu çerezleri nasıl kontrol edebileceğinizi sizlere açıklamaktayız.

Otel Nevresimi olarak, Web Sitemiz’de kullanmış olduğumuz çerezleri kullanmaktan vazgeçebilir, bunların türlerini veya fonksiyonlarını değiştirebilir veya yeni çerezler ekleyebiliriz. Bu kapsamda, işbu Çerez Politikası’nda zaman zaman değişiklik yapabilir ve bu değişiklikleri içeren Çerez Politikası’nı Web Sitemiz üzerinden yayınlayabiliriz.

Çerez Politikası’ndan ayrı olarak kişisel verilerinizin Şirket’imiz tarafından işlenme amaçları konusunda ayrıntılı açıklamalarımızı ve detaylı bilgiyi ise; Web Sitemiz’de “Kişisel Verilerin Korunması” sayfasında bulunan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası içerisinde bulabilirsiniz

          II.                ÇEREZ (COOKİE) NEDİR?

Çerezler, Web Sitemiz üzerinden sizin tarayıcılarınıza gönderilen bilgi işaretleridir ve bunlar yalnızca Web Sitemiz’e giriş yaptığınızda kullanılır. Çerezler kesinlikle bir virüs değildir. Web Sitemiz’in kullanımını daha iyi anlayabilmeniz için kullanılan özel bir tanımlayıcı içeren çerezler sizin web tarayıcılarınıza gönderilir, böylece kullanıcıların Web Sitemiz’in hangi alanlarını kullanmayı tercih ettiklerini (örneğin; bu alanlara giren ziyaretçi sayısı esasına göre) anlayabilir ve size daha özelleştirilmiş bir deneyim yaşatabiliriz.

       III.                ÇEREZLERİ KULLANIM AMACIMIZ

Otel Nevresimi olarak, Web Sitemiz aşağıdaki amaçlarla çerezleri kullanmaktayız:

ü  Web Sitemiz’in çalışması için gerekli temel fonksiyonları gerçekleştirmek, işlevselliğini arttırmak ve kullanım kolaylığı sağlamak,

ü  Oturum açan üyelerin Web Sitemiz’den farklı sayfaları ziyaret ederken tekrar şifre girmelerine gerek kalmaması, Web Sitemiz üzerinden üçüncü taraf sosyal medya mecralarına paylaşımda bulunmak, Web Sitemiz’i ziyaret eden ziyaretçinin daha sonraki ziyaretinde kullanıcı adı bilgisinin ya da arama sorgularının hatırlanması.

ü  Web Sitemiz’i analiz etmek ve performansını arttırmak. (Örneğin, Web Sitemiz’in üzerinde çalıştığı farklı sunucuların entegrasyonu, Web Sitemiz’i ziyaret edenlerin sayısının tespit edilmesi ve buna göre performans ayarlarının yapılması ya da ziyaretçilerin aradıklarını bulmalarının kolaylaştırılması.

ü  Kişiselleştirme, hedefleme ve reklamcılık faaliyeti gerçekleştirmek. (Örneğin, ziyaretçilerin görüntüledikleri sayfa ve Otel Nevresimi ürün/hizmetleri üzerinden ziyaretçilerin ilgi alanlarıyla bağlantılı reklam gösterilmesi.)

İşbu Çerez Politikası kapsamındaki kişisel verileriniz, yukarıda ve Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası’nda belirtilen amaçların gerçekleştirilebilmesi ile sınırlı olarak mevzuata uygun şekilde işlenecek olup Otel Nevresimi’nun ürün/hizmetlerinden faydalandığı üçüncü kişilerle, bağlı ortaklıklarımızla, iş ortaklarımızla ve grup şirketlerimiz ile paylaşabilecektir.

Bilgisayarınızda depolanan çerez dosyaları, hiçbir yolla kişisel verilerinize erişememektedir. Otel Nevresimi’da kullanılan çerezler, sizleri daha iyi tanımamıza ve bir sonraki ziyaretinizde, size daha iyi bir deneyim sağlamamıza olanak tanımaktadır. Web Sitemiz’i kullanmaya başladığınızda, sitemizde yer alan çerezleri otomatik olarak kullanamaya başlarsınız.

        IV.                ÇEREZ TÜRLERİ

Çerezler; hizmet ettiği amaca göre, verinin saklı tutulduğu süreye göre, oluştukları kaynaklarına göre sınıflandırılabilmektedir.

a.            Amaçlarına Göre Çerezler

Çerezin kullanılma amacına göre yapılan bu sınıflandırmada “kesin gerekli çerezler”, “tercih çerezleri”, “istatistik çerezleri” ve “pazarlama çerezleri” açıklanmıştır.

Ø   Kesin Gerekli Çerezler

Kesin gerekli çerezler, Web Sitesi’nde gezinmek ve sitenin güvenli alanlarına erişim gibi özelliklerin kullanılması için gerekli olan çerezlerdir. E-ticaret mağazalarında çevrimiçi alışveriş yapılırken alım satım işleminin sona erdirilebilmesi için kullanıcının tercih ettiği ögelerin bir sonraki adım için saklı tutulması gerekmektedir. Web Sitemiz gibi e-ticaret sitelerinde ögelerin alışveriş sepetinde tutulmasına izin veren çerezler, kesin gerekli çerezlere örnek olarak sayılabilir. Kesin gerekli çerezler, genel olarak birinci taraf oturum çerezleridirler.

Ø   Tercih Çerezleri

Web Sitesi’nde geçmişte yapılan seçimlerin (kullanıcı adı bilgisi, parola bilgisi, hangi dilin tercih edildiği vb.) ne olduğunun hatırlamasını sağlar. Web sitesine otomatik girişi sağlayan tercih çerezleri, işlevsel çerezler olarak da adlandırılmaktadır.

Ø   İstatistik Çerezleri

Performans çerezleri olarak da bilinen istatistik çerezleri, Web Sitesi’nin kullanımına ilişkin anonim, istatistiksel veri sağlayan çerezlerdir. İstatistik çerezleri ile kullanıcının web sitesini nasıl kullandığı, ziyaret ettiği sayfalar, tıkladığı bağlantılar depolanabilmektedir. Anonim hale getirilen istatistik çerezleri, Web Sitesi kullanıcısını tanımlamak için kullanılmamaktadır. Bu çerezlerin amacı, Web Sitesi’ni daha işlevsel hale getirmektir.

Ø   Pazarlama Çerezleri

Pazarlama çerezleri, reklam verenlerin kullanıcının ilgisine göre reklamlar sunmasını sağlayan çerezlerdir. Web sitesi kullanıcısının karşılaştığı reklamların istatistiksel verileri, pazarlama çerezleri yoluyla elde edilen veriler, diğer kuruluşlarla veya reklam verenlerle paylaşılabilir. Bunlar kalıcı olarak depolanabilen çerezlerdir.

b.           Depolanma Sürelerine Göre Çerezler

Çerezler, verinin elde tutulma süresine göre oturum çerezleri ve kalıcı çerezler olarak ikiye ayrılmaktadır. Oturum çerezlerinin kalıcı çerezlerden farkı geçici, anlık veri bilgisi sağlamasıdır.

Ø   Oturum Çerezleri

Oturum çerezleri, kullanıcının tarayıcıyı kapatması veya oturumun sona ermesi süresine kadar depolanabilecek veriler sağlamaktadır. Kısa süreli çerezlerdir.

Ø   Kalıcı Çerezler

Kalıcı çerezler, çerezin kullanıcı tarafından silinme tarihine kadar veya çerez için belirli son kullanım tarihine kadar sürücüde yer alan çerezlerdir.

c.            Kaynaklarına Göre Çerezler

 

Ø   Birinci Taraf Çerezleri

Adından da anlaşılacağı gibi, birinci taraf çerezleri doğrudan Web Sitemiz tarafından cihaza yerleştirilmektedir.

Ø   Üçüncü Taraf Çerezleri

Üçüncü taraf çerezleri, ziyaret edilen Web Sitesi tarafından değil, reklam veren veya analitik sistem gibi üçüncü bir tarafça cihaza yerleştirilen çerezlerdir.

 

          V.                KULLANDIĞIMIZ ÇEREZLER ve SÜRELERİ

SERVİS SAĞLAYICI 

ÇEREZ İSMİ 

ÇEREZ AMACI 

ÇEREZ TİPİ 

ÇEREZ SÜRESİ 

Webinstats

OMB_New

Kullanıcının yeni visitor olup olmadığını kontrol edip kaydedilmesi

Oturum Çerezleri

Tarayıcı oturum süresi boyunca

Webinstats

VL_LastPVTimeForTD

Kullanıcının toplam visit süresini hesaplamak adına son sayfa görüntüleme zamanının saklanması

Oturum Çerezleri

Tarayıcı oturum süresi boyunca

Webinstats

VL_LastVisitResumes

Visit'in kapanma zamanını saklanması

Oturum Çerezleri

Tarayıcı oturum süresi boyunca

Webinstats

VL_PVCountInVisit

Kullanıcının visit(session) bazında görüntülediği sayfa sayısını saklanması

Oturum Çerezleri

Tarayıcı oturum süresi boyunca

Webinstats

VL_VisitStartTime

Kullanıcının websitesini ziyaretinin başladığı zamanı, oturum bazlı olarak saklanması

Oturum Çerezleri

Tarayıcı oturum süresi boyunca

Webinstats

VLTB_VisitC

Banner'ın ziyaret bazlı gösterileceği veya gösterilmeyeceğini durumunun tutulması

Oturum Çerezleri

Tarayıcı oturum süresi boyunca

Webinstats

VLTVisitC

Ziyaret bazında, popup, notification box gbi RMC Target aksiyonlarının gösterileceği veya gösterilmeyeceği durumunun tutulması

Oturum Çerezleri

Tarayıcı oturum süresi boyunca

Webinstats

_ExVID

Kullanıcıya ait unique id

Kalıcı Çerez

720 Gün

Webinstats

OfferMiner_ID

Kullanıcıya ait unique cookie id 

Kalıcı Çerez

720 Gün

Webinstats

OM_cmedium

Kullanılan kampanyanın aracını kaydedilmesi

Kalıcı Çerez

720 Gün

Webinstats

OM_cname

Kullanılan kampanyanın adını kaydedilmesi

Kalıcı Çerez

720 Gün

Webinstats

OM_csource

Kullanılan kampanyanın kaynağını kaydedilmesi

Kalıcı Çerez

720 Gün

Webinstats

OM_INW

Kullanıcının yeni visitor olup olmadığını kontrol edip kaydedilmesi

Kalıcı Çerez

720 Gün

Webinstats

OM_lpp 

Kullanıcının son satın aldığı ürünleri saklanıp kaydedilmesi

Kalıcı Çerez

720 Gün

Webinstats

OM_lpvs 

 Kullanıcının baktığı son 10 ürünü saklanması

Kalıcı Çerez

720 Gün

Webinstats

OM_OSB

Kullanıcının site üzerinde tıkladığı bannerları kaydedilmesi

Kalıcı Çerez

720 Gün

Webinstats

OM_OSS

Kullanıcının site üzerinde gerçekleştirdiği aramalarda kullandığı anahtar kelimeleri kaydedilmesi

Kalıcı Çerez

720 Gün

Webinstats

OM_pv

Kullanıcının baktığı son ürünü saklar. 

Kalıcı Çerez

720 Gün

Webinstats

OM_q 

Organik aramalardan gelen arama keyword'lerini kaydedilmesi

Kalıcı Çerez

720 Gün

Webinstats

OM_rDomain

Kullanıcının site içerisinde son görüntüledeği sayfaya hangi sayfadan referer ettiğini tutulması

Kalıcı Çerez

720 Gün

Webinstats

OM_sys_AppID 

Euromsg üzerinde tanımlı push uygulamasının ismi

Kalıcı Çerez

720 Gün

Webinstats

OM_sys_TokenID

 Telefona ve uygulamaya özel üretilen unique id

Kalıcı Çerez

720 Gün

Webinstats

VL_FirstReferrer 

Kullanıcının websitesine yönlendiği linke ait domain bilgisinin saklanması

Kalıcı Çerez

30 Gün

Webinstats

VL_FirstVisitTime

Kullanıcının websitesini ilk ziyaret ettiği tarihi saklanması

Kalıcı Çerez

720 Gün

Webinstats

VL_LastPageViewTime

Kullanıcının son sayfa görüntüleme zamanını saklanması

Kalıcı Çerez

720 Gün

Webinstats

VL_LastVisitTime

Kullanıcının websitesini en son ziyaret ettiği tarihi saklar.

Kalıcı Çerez

720 Gün

Webinstats

VL_PreviousVisitTime 

Kullanıcının bir önceki visit zamanını tutulması

Kalıcı Çerez

720 Gün

Webinstats

VL_TotalDuration

Kullanıcının websitesinde geçirdiği toplam süreyi saklar. 

Kalıcı Çerez

720 Gün

Webinstats

VL_TotalPV

Kullanıcının websitesinde ziyaret ettiği toplam sayfa sayısını saklanması

Kalıcı Çerez

720 Gün

Webinstats

VL_TotalVisit

Kullanıcının websitesini toplam kaç kez ziyaret ettiğini saklanması 

Kalıcı Çerez

720 Gün

Webinstats

VLT_CDB 

Countdown box için kullanılan cookie

Kalıcı Çerez

720 Gün

Webinstats

VLTB_ABTestWC

A/B testi için yazılan targeting widget cookie'si

Kalıcı Çerez

720 Gün

Webinstats

VLTB_VisitorC

Bannerın ziyaretçi bazlı gösterileceği veya gösterilmeyeceği durumunun tutulduğu cookie  

Kalıcı Çerez

720 Gün

Webinstats

VLTVisitorC

Ziyaretçi bazında, popup, notification box gbi RMC Target aksiyonlarının gösterileceği veya gösterilmeyeceği durumunun tutulduğu cookie  

Kalıcı Çerez

720 Gün

Google

_ga

Analytics cihaz bilgisi - Google Tag Manager sisteminde yer alan uygulamaların kullanılması

Kalıcı Çerez

2 yıl

Google

_gaexp

AB testleri hakkında bilgi tutan cookie- Tag Manager'da yer alan uygulamaların kullanımı

Kalıcı Çerez

85 gün

Google

_gid

Kullanıcı Tanımlama için

Kalıcı Çerez

1 gün

Hotjar

_hjid

Aynı davranışın takip edilebilmesi için kullanılan id

Kalıcı Çerez

365 Gün

Hotjar

_hjFirstSeen

Kullanıcının ilk sessionın kaydedilmesi için takip edilen cookie

Oturum Çerezleri

Session based

Hotjar

_hjTLDTest

Tanımlama bilgilerinin alt etki alanları arasında (uygun olduğunda) paylaşılması için yapılır.

Oturum Çerezleri

Session based

Hotjar

_hjAbsoluteSessionInProgress

Kullancıların ilk sayfa görüntülenmesinin kaydedilmesi için kullanılır.

Oturum Çerezleri

30 dakika

Criteo

uid

Criteo ağındaki kullanıcı tanımlaması

Kalıcı Çerez

365 Gün

 

  VI.          ÇEREZ İZNİ YÖNETME VE REDDETME

Aşağıdaki yöntemleri kullanarak çerezlere izin verme ve reddetme:

Google Chrome             : Tarayıcınızın adres bölümünde yer alan, "kilit işareti"ni tıklayarak, "çerezler" sekmesinden çerezlere izin verebilir veya engelleyebilirsiniz.

Internet Explorer          : Tarayıcınızın sağ üst bölümünde yer alan "Araçlar" bölümünden güvenlik sekmesini tıklayarak "izin ver" veya "izin verme" şeklinde çerezleri yönetebilirsiniz.

Mozilla Firefox             : Tarayıcınızın sağ üst köşesinde yer alan "menüyü aç" sekmesini tıklayınız. "Seçenekler" görselini tıklayarak "Gizlilik ve Güvenlik" butonunu kullanarak çerezleri yönetebilirsiniz.

Opera                           : Tarayıcınızın "Tercihler" bölümünde "Gelişmiş"i seçerek "çerezler" bölümünden çerez yönetimini yapabilirsiniz.

Safari                           : Telefonunuzun "Ayarlar" bölümünden "safari" sekmesini seçip, "Gizlilik ve Güvenlik" Bölümünden tüm çerez yönetiminizi yapabilirsiniz.

 

 

Bed Protector
Flames that will extend the life of your beds
Bed Protector
Quilt
Classic, Goose Down, Luxury Duvets
Quilt
Hotel Boucle Supplies
Shampoo, Hotel Slippers and More...
Hotel Boucle Supplies
Fast Shipping Delivery of goods in 24 hours all over the country
Customer service Customer support by phone 7/24
Quality assurance Only orginal
Affourdable Prices Rest prices on the market
Convenient payment Convenient payment